torsdag 14 april 2011

Stoppad jack-korv, kymigt mående och bytardags-memo!

Igår ägnades stor del av dagen till sömnad, och nu är jag klar med min födelsedagspresent till mig själv. =) Den får ni se på dagen D. ;o)


En av blommorna i buketten M fick av sin mamma och Voitto blommar så fint nu, kolla! Och stort!!

Efter middagen igår blev det en promenad, var ju så fint väder, härligt att samla krafter, jag mådde väldigt kymigt och hade ont i hela kroppen, sjuka på gång? Sovit dåligt också iofs, så man är ju rätt seg pga. det också.


Kiron stortrivs ute nu när det är så mycket vatten att leka med, efter dagis ville han fortsätta vara ute, men jackan var blöt...blev att bylta på vinterjacka med regnjacka över, haha, lilla stoppade korven. =) Herregud vad grus det kommer in den här årstiden!!!

Kiron såg "Skönheten och Odjuret", den näst bästa Disney-klassiker jag vet, min favorit är "Den lilla sjöjungfrun"...hade väl rätt ålder när de kom, hehe. Köpte Skönheten och odjuret "re-mastered" och med nån sång som inte var med i originalet. Kul! Försöker samla på oss så många Disneyklassiker vi har råd med.

Denna lördag är det ju bytardag, den stora, i Säbrå, kl. 10! Jag är inte på jakt efter nåt speciellt tror jag, men kika är alltid kul. Ska kolla efter små skor till Tiril tror jag, sommarskor till Kiron ev., och sommarkläder i allmänhet till dem båda.


I övrigt vill jag hinna med nåt litet bak också innan min födelsedag...

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...