lördag 9 april 2011

Softat i uterummet, lite "nya" möbler, och extremt myyyys!

Sov inte sådär heltoppen inatt, Tiril gnölat på...Kommit fram till att jag och hon ofta sover dåligt på helgerna, (ofta på vardagarna också men nästan alltid på helgerna...=() Får se om jag sover nere i gästrummet inatt eller om jag är envis och sover uppe...=) Vill ju faktiskt helst sova i min egen säng...


Pratat med farfar och Carina, och farfar var med om en liten olycka idag och halkade i trappen, så har fått spendera stor del av dagen på akuten! Ojoj stackarn...Men Kiron blir kvar där ändå. Han hade direkt i morse varit ivrig att få gå på lekparken som ligger nära deras hus...


Annars har dagen varit fin! Efter frukost var vi iväg på Eriks en sväng och kikade, blev 2 Koontz-böcker jag tidigare bara hade på pocket, och lite sykrafs. =) Sedan for vi hem, och sen dess har vi suttit ute i uterummet i rena värmeböljan, med dörren stängd blir det varmt där inne! Jag grejar på med mönster... Här kan ni se vårt "nya" uterumsbord, mina föräldrars gamla köksbord och stolar! När de skulle byta fick vi ta över deras gamla, perfekt i uterummet för lite mer inredd känsla. Ska också ha vår gamla soffgrupp där ute så småningom. Har även tagit över mina föräldrars gamla pottskåp, skulle gärna måla det vitt och ha inomhus...vi får se! =) Jag och älskling.

Mot middagstid så dukade vi upp räkor, vindruvor, oliver, päron, aioli, brie-ost, italienskt lantbröd och vitt vin...Vilken fest!
Gosan mumsade både vindruvor, päron och kex innan hon åt riktig middag...=)
Och gissa vem som var mer än villig att mumsa i sig de räkor vi var snälla nog att lämna till henne?
Sen tog vi en liten promenad runt kvarteret...nu har jag kikat lite på datorn, lagt ut nån Tradera-auktion...strax ska vi se film, nyinspelningen av gammal kultrysare, "Prom Night"!!!!!

Såg förresten att det kommer en nyinspelning på "Scream"...haha shit, gymnasiet... Men den filmen kan inte göras bättre!


Ha en fin lördagkväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

ååh ni har haft fullt upp i helgen då o vilken lyxkväll med räkor, mums=). vilket fint bord ni fick till uterummet!!

ja jag såg också att det skulle komma en ny scream, såg den 3:e på bio för jättelängesen ju!! får väl se hur den blir=). kram på er, hoppas ni haft fin söndag oxå.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...