tisdag 19 april 2011

Min 30-årsdag!!

Idag fyller jag 30 år! My god... En milstolpe antar jag. Men är nöjd med livet som det är nu, tycker jag har det så bra. Trodde jag skulle gift mig innan 30, har väl alltid velat det, men gifta sig kan man ju när som helst, haha! Och inte är jag mindre lycklig för att jag inte är gift iallafall.

Jag har 2 underbara barn, är sambo med mitt livs kärlek,, vi mår bra, ganska stort hus, fast jobb , jättefina vänner och familj, superrolig hobby!! Sämre kan man ju ha det!


Är med i tidningen idag, blev en fin artikel!


Sydde en klänning som födelsedagspresent till mig själv! Kanske inte har den idag, är ju inte sommar än, men kul att sy något till sig själv ibland också. I eftermiddag kommer familjen Fahlén på besök, och så blir jag väl lite firad av min egen familj också...ska snart greja tårta.

5 kommentarer:

Monita sa...

Grattis! Själv får jag vänta till hösten innan jag får ha storkalas. :)

Maria sa...

Grattis på din stora dag!! Jätte snygg klänning du gjort!
Hoppas du får en underbar födelsedag!

Kramen

mamma sandra sa...

min dator strular, vill inte öppna tidningar hur som helst,men idag fick jag fixat det och vilken härlig artikel=)!! underbart att du blivit uppmärksammad för du är så enormt duktig!!

jag har haft en önskan sen länge från då jag sydde dopklänningen att få sy igen, fick verkligen mersmak...jag ville sy en 1-årsklänning till Linn, men det funkar inte i vårt hem att jag sitter o syr tyvärr=(.

låter som att du fick en jättefin dag och firande=). fin klänning du sytt till dig själv, men snart är sommarn här får vi hoppas haha.

kram!!

solokatt76 sa...

Grattis (blev lite i efterskott här på bloggen, jag är lite off och har inte vart så mkt på hugget när det gäller bloggkommentarer..)

Som vanligt är du en fantastisk "syare" och klänningen är ju hur snygg som helst!!

kram

Tina sa...

Stort grattis på födelsedagen..även om det vart i efterskott...men försöker finna orken nu att sitta vid datorn..det går sådär.. hoppas du vart ordentligt firad.
Kram kram.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...