måndag 11 april 2011

Den förlorade sonen är hemma igen! Och boka in tid för Blingoparty!!!!

Igår efter lunch for vi till Sandslån och hämtade Kiron. Han hade så mycket att berätta och munnen gick i ett! Han har haft det härligt, lekt i lekparken, ätit som en häst, och myst!

Han fick idag inviga sin nya tröja som jag sydde klart åt honom i lördags, hade redan sytt den klar en gång men upptäckte vid första provningen att den mycket snart skulle vara alldeles för kort i ärmarna, så det blev att sy dit mudd! Ungen växer ju så snabbt! Vi stannade och åt middag hos farfar Roger och Carina, god fisk och potatis... ...innan vi for tillbaka mot Lästa och tittade in hos farmor Haidie och Voitto. Voitto fyllde år i fredags så vi hade med oss en blomma till honom. Bjöds på tårta och fika...går väl alltid ner? =)
Tiril var urtrött i bilen så det blev en kamp för att hålla henne vaken, gick med nöd och näppe, och när vi kom hem blev det pyamas, lelle och läsning, sen nanna för barnen...jag och M satt uppe till 22 och såg bla. CSI Miami...=)



Ny vecka igen, alltså! Idag har Tiril lyckats slå sin tand igen, inte lika illa men så det blödde, och när det slutat blöda lyckades Kiron slå till henne eller peta upp eller vad det nu var som hände, så hon började blöda igen...så hon ska tillbaka till tandläkaren i eftermiddag för att kolla för säkerhets skull. Elände!



Annars idag har jag bokat tid för Blingovisning, Torsdag den 28 April 18.00, boka in det!!! Ni måste komma! ;o)

1 kommentar:

Maria sa...

Du är så duktig på att sy! Jättefin tröja!
Och växer gör det, herregud..finns inget stopp! :)

Spirometri ja, det är en undersökning av hur lungorna fungerar. Man andas in i och blåser ut genom ett munstycke som är kopplat till en apparat som mäter lungornas förmåga. På så sätt kan de se om man har t.ex astma. :)
Men Bella klarade inte av att andas ut tillräckligt länge så de kunde mäta kurvorna så hon ska få en remiss till barn och göra det där istället när förkylningen är över.

Synd att jag bor så långt bort, blingoparty hade varit skoj! :)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...