onsdag 15 december 2010

Smaksatt grädde och nysydda kläder på Tradera!

Hellu på er!
Jag har blivit en av lyckliga utvalda via Smartson testpilot att testa den nya smaksatta grädden från Arla, de finns med choklad och med jordgubbssmak...Så igår var jag och löste ut mina smakprover...!=) Första intrycket om förpackningen var väl..nja, trodde de skulle vara mer uppseendeväckande av nån anledning, men sen jag tittat lite mer på dem så gillar jag dem, lite gammaldags huslig utformning och stil. =) Nu ska vi bara se vad jag kommer på att använda dem till...Ni får VÄLDIGT GÄRNA komma med förslag och tips!!! Första tanken är ju pannkakor till den med jordgubbssmak, för mig iallafall...
Jag återkommer till dessa när vi provsmakat dem. Idag har jag suttit och tok-märkt en stor hög med dregglisar och en del vintermössor, haklappar och trikåmössor, som ni kommer hitta på Tradera, här; om ni är sugen på en sista-minuten julklapp!! De har varit klar ganska länge, men förtretligt nog tog ju märklapparna slut och kom inte förrän igår!!
De kommer även komma i min Till Salu-blogg framöver...Ha det!


1 kommentar:

Ulrika sa...

Hejsan !

Hoppas att allt är bra med er =) Vilka fina saker du syr, du är så duktig ! Grädden har jag testat mycket gott. Vi gjorde en tårta med dom. Smarrigt blev det. Vi hade bara tårt bottnar och dom grädderna emellan , första laget med jordgubs grädde, sen med choklad grädden och sen choklad över hela med non stop godis på. Enkel och smidig tårta om man har bråttom. =) Må så gott !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...