fredag 17 december 2010

Jättetrött, snö, mössor, roliga ungar, sytt och TV!

Idag är jag så trött så trött, och känner mig som en ganska dålig mamma som inte har tillräckligt med tålamod för mina små vildingar...som åtminstonde den ena nog är nästan lika trött som mig. Tiril hade magont eller nåt, vad vet jag, inatt, och höll på krångla över 2 timmar...+ amning mot morgonen på det, och sen vaknade Kiron lite tidigare än vanligt. Det hela summeras upp i trött mamma.
Kiron bjöd mig åtminstonde på dagens första skratt när han hittade en dammtuss på golvet (jaja, vi ska dammsuga idag!!) och sakligt förklarade för mig att det var tomtens skägg!! Hahaha!
Vaknade också till detta, snö snö snö som fortsätter falla....

Vi har inhandlat nya vintermössor till båda barnen, de hade på vippen för små...hittade på Lindex rea och slog till! Lilla tjejen är inte helt nöjd med att kombinera pyamas och inomhus med mössa...
Jag har iallafall sytt klart beställningen jag grejat med! Åh vad nöjd jag blev om jag får vara osvensk och säga så, och även Kiron som sa att Tiril skulle ha den att dansa i...när jag sa att det tyvärr inte var hennes, sa han att han skulle ha den att dansa i... Nej, ingen av mina ungar får den. Men jag skulle gärna ha ett likadant set till Tiril, men då måste jag beställa mer tyg, för draktyget är slut nu och det cerisa finns inte heller så mycket kvar av... =( Ja vi får se hur det blir, kanske i Januari. =)
Har även kikat på gårdagens "Vampire Diaries"... spännande! Damon är ju bra snygg han, och Stefan är inte ful han heller... Gud vad jag saknar "True Blood" förresten...
Såg ni säsongsavslutningen av "Desperate Housewives", där snackar vi spännande!! Jag kommer sörja den dagen det allra sista avsnittet visats...den serien är ett DVD-box måste!

1 kommentar:

Maria sa...

Jättefina kläder du sytt! Synd att Tiril inte får använda dom! ;)
Härligt att fynda mössor när de var så fina med!
Klart Damon är snygg! Jag sitter och väntar på att avsnitt 12 ska släppas...får inte tag på fler nu...grrr.... :)
Ha en trevlig helg och 4:e advent och hoppas du får sova!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...