tisdag 28 december 2010

Foton från öppna förskolan och dagis, och vår mellandagsrea-shopping!

Ja nu är det vardag igen, M jobbar...men han är ju snart ledig igen, blir ju kortvecka!
Inatt sov jag gudomligt bra, var så skönt efter gårdagens mardrömsnatt, Tiril hade nog magont (jag kvällsammade dumt nog och måste ha ätit nåt hon fick ont av, hon var vaken och skrek MYCKET). Men inatt fick vi som sagt sova....

Denna bild fick våra föräldrar i julklapp av barnen, denna togs på BVCs öppna förskola.
Vi tog även singelbilder...söta skruttan duktig på sin första fotografering, men hon fick hålla i ett par nycklar, hehe.
Kiron har två singelbilder...Jag tycker de nästan ser ut att vara tagna 2 olika år, han ser liten ut på denna bild från dagis...
...och äldre ut här från BVCs öppna förskola!
Vi var som sagt ganska sega igår, blev en sen morgon...Och snön bara föll och föll. Men kring 14 kom vi iväg till Birsta, kände att det var igår eller inte alls, om vi ville kika nåt på rean.
Vi utförde en effektiv shoppingrunda och tittade på precis vad vi var ute efter, inte mer. =)
Kiron fick ett par nya vinterskor, han har samma storlek (28), vi mätte, men han klagar på ont i i tårna så vi har köpt ett par som verkar bredare framtill om det är så att de sitter åt där. Han hade fått pengar i julklapp och dessa användes en del till det här.
Jag hade presentkort på Gina Tricot och provade massor, men köpte bara en vanlig svart baströja med farfarsknäppning.
Och Tiril som också fått pengar i julklapp, fick för en del av dessa en ny body från Polarn o Pyret, hon har mycket kläder men är det nåt hon behöver mer så är det bodies och pyamasar, för tillfället. Hon är lixom lite mitt emellan storlekar, 74 är för litet, 74/80 nästan för litet, 80 sitter väl precis, 86 något för stort... Känns ju inte kul att köpa 80 när hon snart vuxit ur det, så då är det en del hon har brist på där. Jag ska rota fram de minsta plaggen i stl. 86 i helgen (kan ju skilja mycket i samma storlek) så kanske hon får lite mer hon kan ha.
Såhär har snön vräkt ner de 2 senaste dagarna...uppehåll idag som tur är, inte så kul att skotta.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...