lördag 2 april 2011

Bytardag, god mat och firar 11 år.

Jajamen, bytardag och sen firande av 11-årsdag har stått på agendan idag! =) Klev upp före övriga familjen...trött som tusan för båda barnen har varit vakna inatt och väckt varandra om vartannat...Jag tror Kiron varit på toa 5-6 gånger och Tiril tjoat och gråtit om vartannat...Runt 3 timmar vakentid mitt i natten blev det... Blä. Och ingen sovmorgon heller som sagt... Efter att vi kommit hem igen la jag

mig och vilade en timme, kunde inte somna men var skönt ändå.

Fynden denna dag blev mest till Kiron: En regnjacka, skjorta o slips, 1 långärmad tröja, 2 T-shirtar och 3 par shorts/knickers. Tiril fick 1 långärmad tröja, en kjol, ett par jeans, och en singoallatop. Köpte även ett pussel och en VHS-film. På eftermiddagen har vi varit och handlat på Coop, hyrt film,, promenerat, M har lagat god mat (lövbiffsrullader med paprika/lök-färskost, och potatisgratäng, görgott!), druckit lite rött till det, lite efterrättstårta, och nu ska jag strax ta ett litet bad...Sen väntar film!



Hyrde "Antz" till Kiron som han kikar lite på just nu, vi har sett den tidigare och försökte få honom att välja "Monsters VS Aliens", haha, men han skulle prompt ha "Antz". Vi har också hyrt "Clash of the Titans", "Paranormal Activity 2", och "The Other Guys"...ikväll blir det nog Paranormal Activity 2"....creepy.... Igår på vår jubileumsdag fick jag en superfin bukett blommor av Mattias!!! Den ser ut som en brudbukett, haha, korta stjälkar...Så fin!Mina föräldrar kom hem till oss kring 14, fick skjuts av Johan o Kikki som skulle till Birsta sen och shoppa 60-tums TV....Sån skulle man haft. =)

Blev en mysig dag med mormor och morfar, fika, lite spel, läsa bok, och här tar mormor och Kiron en liten vilopaus i varsin ända av soffan. Ser lite "Nils Karlsson Pyssling".När M kom hem blev det paket och fika...Tiril har blivit så tjurig, hon blir helt tokig om hon inte får smaka allt vi äter! Här har hon äter chokladrån med hela ansiktet... Vi var mycket striktare med Kiron och det gick också bättre att hålla honom ifrån sötsaker osv. Kiron också lite ansiktskladdig...=) Johan och Kikki kom förbi efter TV-turen och fikade, sen skjutsade de hem mamma o pappa. Han fick present av dem med, fick igår 2 whiskyflaskor, och pengar! =) MMM mycket whisky att njuta av nu framöver, M är överlycklig. (Och jag är glad jag med...=))

Ha en bra lördag, och jag hoppas att nattens sömn här i huset blir betydligt bättre än den förra....

4 kommentarer:

solokatt76 sa...

Fina fynd för dig idag med ser jag!! Själv tittade jag inte ens på några kläder annat än efter skor och sandaler till eddie för han garderob är redan fullproppad!!

Grattis till era 11 år!!

kram

Ulrika sa...

Hej på er ! Länge sen ! Hoppas att ni mår bra! Grattis till 11 års dagen. Fina blommor och roliga filmer. Såå söta era barnen är så stor Tiril har blivit. Grattis till Mattias och Tiril i efterskott oxå. Jag såg Tirils fina dock barnvagn en sån är jag ute och letar efter på olika loppisar. Önskade att den jag hade som barn fanns kvar. Önskar er en trevlig söndag. Kram!

Ulrika sa...

Glömde ju skriva vilka fina fynd du gjort. Jag var till en barnbasar förra helgen jag kom hem med en blå Ikea påse full. Det är så kul att kunna fynda och göra bra kap köp till billig peng. Kram !

Anonym sa...

grattis till 11-årsdagen, vilken finfin bukett du fick=). mmm, whisky verkar ni inte ha ont av iaf, synd att man inte kan komma o smaka haha.

ååh vilka fynd ni gjorde=).fina kläder!!

haha,Linn är precis likadan, ger ett illvrål och ett nyp i armen om man inte ger det hon vill ha och nu har hon blivit så fräck att hon säger "dä" o pekar på sån't hon vill ha. blev ju inte lite fika idag då;-)

hoppas verkligen att nattens sömn var bättre än förra, herregud va jobbigt det måste vara med ungar som är vakna mitt i natten!!!

undra om min teflonhjärna glömt av att kommentera något nu då. hoppas inte.kram på dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...