fredag 8 april 2011

Farmor på besök och racer-Tiril! Lite filmat!

Sitter vid datorn här och ska uppdatera mina tyger på sidan, fått många förfrågningar om mössor o dylikt och då är det ju bra om tygerna "stämmer". Sen idag ska jag packa till Kiron, farfar och Carina kommer och hämtar honom kring 14-15...Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska äta till middag idag men blir väl nåt gott. Så ska vi också se den sista filmen vi hyrde förra helgen, "The Other Guys", de ska tillbaka imorgon, så ikväll blir det komedi!!! =)



Igår till middagen kom farmor Haidie och Voitto på besök! De hade med sig blommor och varsitt Bauhaus-presentkort till Mattias och mig (jag fyller ju också snart år), tack så jättemycket det kommer väl till pass!

De hade också med sig räkbomb som vi mumsade i oss efter middagen...

Kiron roade Tiril med en stunt-hoppande nalle...=)

Puss på nallen! Filmade en liten snutt på det i Tirils tycke mycket roliga tricket!


På förmiddagen hade jag och Tiril besök av Ia och Albin, surrade bort nån timme. Albin är brådmogen och har börjat dra sig upp och gå efter saker. =) 8 mån stor kille. Jag var ju iväg på Blingo-party hos Ia på kvällen, var kul att komma iväg en stund, en ny säljare som gjorde ett bra jobb, och jag bokade tid för ett eget party nu i April, ska bara bestämma datum!!!! Och sist men inte minst, från i förrgår när Tiril gasade runt här hemma på el-motorcykeln. Filmat en snutt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...