lördag 9 april 2011

Roliga uttryck och en liten jordgubbe.

Idag blir det lite Erikshjälpen troligtvis, kanske promenad beroende på hur vädret utvecklas...

Vi såg bra film igår kväll, The Other Guys, riktigt kul. Kan jag rekommendera, Will Ferrell är ju underbar. Lite väl lång, nästan 2 timmar, men helt klart sevärd.

Kiron väntade ivrigt igår på farfar och Carina och blev jätteglad när de kom, och när de skulle åka. Det vankades hamburgare på Sibylla till middag. När de skulle åka sa han "Mmm, vad mysigt!" Hehe. Han använder såna roliga uttryck ibland nu, när man frågar honom om nåt säger han inte "Ja" utan "MMM". Sätter händerna i sidan och säger "Jajamen" och "Alldeles riktigt!" Hahaha, lilla sötgurkan.

Han har också anammat Ms uttryck "snabelgam", vad det betyder vet jag inte riktigt, en mild svordom, haha!


Jag och M var iväg på Coop och spenderade pengar, runt 700 kr för två kassar!!!! Blä...men då var det en del "stora" matinköp som var mycket nödiga...och behöver jag säga att det "månatliga kvinnobesöket" inte är billigt det heller? Tänk om man kunde få det subventionerat?

Vi köpte också god ost, räkor, vindruvor och annat gott, för ikväll vankas räkfrossa igen!

Tiril blev så bedårande söt i ärvd röd POP-mössa och vårjackan jag sytt, ser ut som en liten jordgubbe!Middagen igår blev helstekt fläskfilé, strips och pepparsås, mycket smarrigt. Tror vi hoppar över den mexikanska köttfärssoppan den här gången, fick helt enkelt inte plats i planeringen....

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...