onsdag 13 april 2011

Bilder från Kirons helg med sin farfar och Carina!

Det här inlägget skrev jag igår kväll, gör lite så då och då...om ni undrar. =) Går ju att få inlägget publicerat vid en viss tidpunkt... Iallafall. Mamman är lite trött i mössan när detta skrivs, fastnat vid datorn halva kvällen när en viss räkning behövde betalas, mail skickas och auktionsfrakt bokas...blä, jag som ville mysa vid TVn. Natten till igår var det mycket vakentid, vet inte om Tiril hade ont eller vad det var frågan om, men sant är att hon bajsar som en hel karl för tillfället, jag skyller på tänderna... Sen har hon ju också slagit i dem några gånger, det kanske påverkar.



På tal om det så, i förrgår när hon var hos tandläkaren konstaterade det att "läppsenan", strängen mellan läppen och tandköttet fram gått av och det var nog därför hon blödde (fast tanden kanske fått sig en smäll igen också)... Hon hade rätt kort sån och den gick liksom in lite mellan framtänderna, och de som har så får ofta en glugg mellan tänderna när de riktiga tänderna kommer. Det var ingen fara, det var t.o.m. lika bra för de kanske hade fått klippa den längre framöver annars. Men visst måste det gjort ont!?



Igår pysslade jag med lite sömnad till mig själv, vill ha en grej till min födelsedag...Sen kom min bror och Kikki förbi en sväng, innan jag traskade ner mot stan. M plockade upp oss, blev en snabb sväng där. Middag från Donken, sen for vi till Ia och grattade henne. Hem, pyamas, lelle, läsning...



Förresten, om nån försöker ringa oss, vår vanliga telefon är trasig!!!!



Här kommer lite bilder från Kirons helg hos farfar och Carina, fick på mailen...=) Mumsat goa Bondgårdskex med hallonsmak... Jojje var nyfiken på vad Kiron målade....
Mats och Hanna kom förbi och hade med sig en "pangare" till Kiron.
Testsatt lite på skotern...
Lekt mycket ute!
Carina och Kiron!
Farfar och Kiron läser bok, om Fiat som går till simhallen... =)

1 kommentar:

Anonym sa...

usch, stackars Tiril som slagit sig så illa!! men klipper de inte såna strängar utan bedövning då i vanliga fall?? inte vet jag, men usch, va jobbigt för henne.
och kämpigt för er om nätterna, nu strular båda ungarna så man är helt slut om dagarna=(.
härlig helg Kiron verkar ha haft iaf=)
kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...