tisdag 26 januari 2010

Vår dag med gipsmagar, förvärkar (?) och söta 2-åringen!

Sydde lite, en liten hjälmmössa i minsta storleken blev det, den hamnade i BB-väskan! =) Dyker upp i sybloggen framöver såklart.
I övrigt lite nöjesåkning idag, less på att sitta hemma. Vi var in på Erikshjälpen och på Dollarstore och handlade lite.

Har känt förvärkar som vanligt idag, några hugg osv. Men i övrigt nada. Känner ibland smärta bakåt ryggen och som menssmärtor, och har läst att förvärkar inte känns så, men vad f-n är det då när det ändå kommer så oregelbundet???? Ja inte blir man klok på alla dessa tecken...

M monterade den nya gipsmagen på ram idag! Fotade för att jämföra, den med lampan i är från graviditeten med Kiron, den högra är den nuvarande. =) Lite större denna gång!
Mammas sötnos dammsuger lite...Han säger ofta "Heeej gubben!" när han tex. ser vår katt nu (som i övrigt är en gumma), vet ej vart han fått det ifrån, men sött är det! Något annat sött är att idag när jag satt och sydde kom Kiron springande med blomblad från vår vattenkastanj "till mamma!!" Misstänker att han fått inspirationen från boken ovan, "Bäbis nyfiken"... otroligt sött men ajaj inte röra blomman! =)
Hihi en annan anekdot är häromdagen när han sa "Mamma stor stjärt! Kiron liten stjärt!" Haha vad man känner sig smickrad. Vi säger ofta "mamma stor mage, Kiron liten mage", och han har fört det vidare antar jag...


Han är skraj på kvällarna när han ska sova nu av nån anledning, vi har fått lämna dörren öppen för att han ska våga somna. Lilla stackarn.
Sett Bygglov ikväll som vanligt på tisdagar. Nu sängen och lite läsa bok! Godnatt!

2 kommentarer:

Tova sa...

Jag tror att det kan vara förvärkar du känner - iaf. så var det precis sådär, mensliknande smärtor ut mot ryggen och ljumskarna typ, som jag hade strax innan Elliot föddes.
Och det kan nog vara på G närsomhelt för dig nu ju - jag trodde jag skulle gå över tiden sjukt mycket (hade inga känningar alls), men det blev bara 2 dagar ;)
kram!

matilda sa...

åh vad jag önskar att jag också kunde sy!
vart har du köpt tröjan/bodyn som han har på sig?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...