söndag 31 januari 2010

9 dagar över BF, förlossningsandas i sömnen?

Inget nytt har hänt! Jag kommer nog behöva igångsättning! Förlåt att det blir så mycket "vänta på bebis"-prat här nu, men det är så mitt liv är just nu.
Glömt skriva att jag häromnatten drömde att jag hade värkar, och vaknade av att jag låg och försökte "andas rätt" hur nu det är...=) Svårt att flämt-andas i sömnen, haha!!
Gick igenom andning med barnmorskan på MVC som hastigast, men tycker det är svårt att sätta sig in i hur det funkar i praktiken, vet man nog först när man är där. Eller har ni några tips?
Ikväll går några av mina auktioner på Tradera ut, kika dit om ni vill, Kirons urvuxna kläder i stl. 86/92 mest. =)

3 kommentarer:

Annica sa...

Hej igen! Måste ju kolla in och se om det blivit någon bebis ännu =) angående andningen så tyckte jag att det kom sig ganska naturligt hur man skulle göra, det gick inte andas på så många andra sätt när man befann sig mitt i tyckte jag =) hur som så tror jag det kommer att gå jättebra! å jo, jag tror det blir en tjej! =)

Anonym sa...

förstår att det blir mycket gravidsnack. var tvungen att läsa igenom lite, har ju mest varit inne på forumet nu i helgen=). men jisses, hoppas du inte åt rå ananas!! jag fick iaf fullt med blåsor i hela munnen av det o inte gjorde det nån skillnad när det gäller att komma igång.

angående andningen så ska man ju andas in genom näsan och ut genom munnen och komma ihåg att börja lite innan värken. jag övade väldigt mycket på det vid mina förvärkar o det funkade jättebra när man kom till förlossningen. tror det kommer ganska naturligt oxå så oroa dig inte!!

ang kläder så ska jag in o spåna på dina auktioner, perfekt storlek ju=)

stora kramar!! önskar så innerligt att det snart ska sätta igång för dig!!

Martina sa...

Hej. hittade din blogg och såg att du också gått över tiden. fortfarande ingen liten bebis för din/eran del?

har också drömt en sådan dröm eller ja jag drömde det två gånger att jag hade värkar men såklart va det ju ingenting.. hoppas eran lill* kommer snart om ni inte redan fått den.

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...