söndag 3 januari 2010

Tacos med mormor o morfar, miniglassar och lite annat.

Mamma och pappa har varit här och ätit tacos med oss, Kiron blev överlycklig, varit lite rastlös och sprang sista halvtimmen innan de kom till dörren och kikade efter dem gång på gång!
Till kaffet provade vi små Magnum-glassar, After Dinner hette de, perfekt storlek! =) Jag är ingen stor glassätare så dessa var alldeles lagom.
Imorgon är det måndag igen då! Då MÅSTE vi packa BB-väskan, åtminstonde knyttets del...
Nu ikväll ska vi se 2:a delen av Olycksfågeln och lite Sagan om Konungens återkomst...sen lockar sängen, vill gärna hinna läsa lite innan jag somnar.

Stackars Ia, (som väntar smått igen till sommaren, nu är det officiellt och jag kan prata fritt om det), hon mår så illa hela dagarna. Frågade efter tips, men jag har få att ge, mådde ju själv så illa länge, men hennes verkar nästan värre. Har ni några tips? Hon har redan provat mina sea-bands...

4 kommentarer:

Anonym sa...

åksjuketabletter kanske funkar

Evelina sa...

Jag åt ibland åksjuke piller. Postafen. Funkade fast man blir trött av dem. SOm om man inte är nog trött av att vara gravid.... Kanske inget man kan knapra jämt men någon gång

Ulrika sa...

Hejsan

God fortsättning på er! Vilken härlig jul och nyår ni har haft. Hoppas att allt är bra. Nu är det inte långt kvar tills det är dags för er. Så spännande. Vad roligt med gips mage vi gjorde en med Vide men jag har inte kvar den men funderar på att föreviga denna mage. Åh den där glassen lät ju god den måste jag testa.Grattis till din vän, hoppas att hon snart slipper illamåendet. KRAM!

Anonym sa...

Jag provade ju tabletter med B6. hon kan säkert söka på det på nätet, men det ges ofta till gravida i USA just mot illamåendet och dessa tabletter tillsammans med sea-band gjorde susen för mig. grattis på namnsdagen o till din vän som är gravid=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...