tisdag 19 januari 2010

Magont!


Oj vilken natt...Somnade kring 23, vaknade ca. 01.45 med magont!!! Ajaj, som ganska stark mensvärk som kom och gick... Låg och vred och vände mig, och blev dessutom hungrig. Fick äta 2 bananer och 2 alvedon och lyckades till slut somna om. Sov kanske 1,5 timme innan jag vaknade igen, magont. Och blev hungrig igen, ett glas fil hinkade jag i mig. Och till slut somnade jag om även denna gång, men resten av natten/morgonen sov jag väldigt lätt och oroligt, vaknade till flera gånger. Så jag har legat jättelänge idag, vilat och tagit det lugnt, har fortsatt ont i magen. Läst gravidböckerna jag har, om förlossningen (fast jag väl redan läst det mesta förut). Är väl förmodligen ingenting men känns oxå meningslöst att ha ont "för ingenting".

Giant Microbe "Magont"...nu tror jag ju inte det är denna lilla gynnare som ligger bakom just mitt magont då, men visst är han ganska söt?

Sugen på semla, skulle fixa igår men semlebullarna i affären var 5 dagar gamla så det kändes inte värt att köpa. Får se om vi har bättre tur idag, ids inte baka själv.

Nu ska jag gå och sy klart babyjeans som nästan blev klara igår, orkade inte riktigt sy dem färdiga. Ha det!

3 kommentarer:

Maria sa...

Oj då! Kanske är på g nu då...kan ju vara lite utdraget och hålla på några dygn innan det är dags! Hoppas lill* vill komma ut snart!
Kramen

Jula sa...

Så spännande, när som helst nu :)

Lycka till

Julia sa...

Äsch jag var för snabb när jag skulle skriva mitt namn, Julia skulle jag ju skriva.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...