lördag 30 januari 2010

8 dagar över BF....

...är man idag då! Varje kväll när jag lägger mig tänker jag "inatt, kanske...?" Jag har som ondast i magen på kvällarna och på morgnarna.
Tack för alla peppande kommentarer, de värmer och tröstar, så fortsätt gärna! Idag har vi haft tidigt besök av Ia och barnen, surr och kaffe och grin och lek i salig blandning som vanligt. Följde med dem på Erikshjälpen en sväng sedan medan M och Kiron handlade. Kallt ute, -20 grader!
Nu ska vi snart åka och hälsa på min kusin Susanne som fyller 30 år! Skönt att komma iväg en sväng. Ja jisses nästa år är det vår tur (jag och M är samma åldersgrupp) att fylla 30. Är man vuxen nu?M köpte bla. hem en ananas, nu du Ia får jag prova den metoden (Ia har hört att äta en hel ananas kan starta förlossningen...=)) men jag får nog inte hela själv, skulle nog inte få i mig det heller. Mer mys blir det ikväll också, hyrt film,Land of the Lost med Will Ferrell, hoppas den är rolig!
Ska ta magbild senare idag, är ju en ny vecka, v.42, så det är dax.

2 kommentarer:

Maria sa...

haha! Har jag aldrig hört! Hoppas ananasen funkar! =)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag och att bebis behagar att göra er sällskap!
Kramen

Mikaela - ungmamma till nova sa...

Hittade precis in till din blogg och såg att du är 8 dagar över BF. Hoppas lillen/lillan kommer snart då :) Själv gick jag 11 dagar över tiden med min dotter,det är jobbigt men den kommer när den kommer :) Lycka till sen när det är dags!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...