måndag 11 januari 2010

Fortsatt härlig dag, trots "vass pinne!"

Hela dagen har fortsatt varit härlig i mitt tycke. När vi kom hem från promenaden med bob-åkning så fikade vi varm choklad och kanelbullar...MMM! Sen har vi lullat på i maklig takt här hemma, lite tvätt och undanplock som vanligt.
När Kiron sov (40 min idag oxå) så sydde jag...men klantigt nog fick jag slut på tråd i rätt färg så jag hann inte så mycket som jag kunnat... Vi for till BVC för Kirons andra vaccinspruta, han visste direkt när vi kom in i rummet vad det gällde..."Vass pinne!!" och grät, satt i pappas knä och vi fick hålla i benen, men fort gick det och han slutade så snart det var klart. BVC-sköterskorna var förvånade över hur stark han var...=) Klätterträning jämt och ständigt ger väl resultat!
Sen Coop för veckohandling...Kiron fick en ny bok för han varit duktig, sa hela tiden "Vass pinne, Kiron duktig!" =)

Efter middagen, chili con carne, blev det bad och sedan läste vi den nya boken mfl... Ska nog sy lite nu ikväll. Jag är så trött trots att jag sov gott, får se om det blir tidigare säng ikväll... Ha det bra !

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ha ha ja dom är för söta..Eddie sa ju att han fick Blood när han tog sin spruta. Så var han med mig på jobbet och jag rev av en pappersbit och tog på alcogel på (vi brukar rengöra med det när vi skrivit med spritpennor)och då skrek han rätt ut: _neeej jag behöver inte bloood!!!
Förstod ju att han förknippade det med rengöringen som skedde innan själva sprutan..

Hoppas allt är super med magen!! Liten skulle ju kunna få titta ut nu tycker jag så man får "se" vem det är som legat där nu i snart 9 mån!! *nyfiken*
De har minnen som rävar..(om dom nu har bra minne)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...