torsdag 21 januari 2010

Spännande bok: Isprinsessan

Jag är ett stort fan av deckare, nästan alla sorters deckare, engelska, irländska, amerikanska, svenska, osv....skriven av kvinnor eller män.
Jag vill gärna läsa dem i den ordning de kom ut om boken ingår i en "serie" som handlar om en och samma huvudperson...därför kan det ibland dröja innan jag läser en ny författare. Camilla Läckberg är ju inte ny men först nu har jag läst nåt av henne, men velat länge! Hittade hennes första bok "Isprinsessan" på Erikshjälpen och slog till. Hade tänkt ta med den till BB som lättläst förströelse ifall det skulle dra ut på tiden eller nåt oförutsett händer och vi blir kvar ett tag. Men nu har jag snart läst ut den, så idag blir det en till tur till Eriks för jakt på ny lättläst bok. Har flera böcker här hemma i hyllan som jag inte har läst än, men ingen som jag är sugen på, just i genren svenska deckare... Så jag hoppas jag hittar nån senare idag! Måste oxå vara pocket, enklast att packa med sig.
"Kriminalroman som utspelar sig en vinter i den lilla staden Fjällbacka på Västkusten. Erica, nyligen hemkommen till barndomsstaden, hittar en av sina bästa vänner från förr mördad och börjar själv nysta i fallet ."

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker också om att läsa deckare=). isprinsessan lät spännande, tycker Camilla Läckberg skrievr så bra. hoppas du hittar en ny bok sen då!!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...