söndag 31 januari 2010

Söndag med barnbesök och film.

Tog en liten promenad med familjen idag, j-lar att det ska vara så himla kallt man håller ju på frysa ihjäl, speciellt då jag inte kan dra igen min jacka. Annars hade jag försökt komma ut på mer promenader, får mycket sammandragningar men det kan ju kanske vara bra i det här läget! =)
Har sytt en del idag igen...förfärdigat en tröja och en mössa, dyker upp senare...
Idag på eftermiddagen kom Ia och barnen på besök igen! Denna gång gick det smidigt utan nåt grin, barnen körde runt runt på Kirons bilar, tur vi har flera, och ganska öppen planlösning så det går att köra runt. De såg så roliga ut ett tag Kiron och Robin, de for runt på varsin bil, med varsin mindre bil på axeln...! =) Racer-Robin!
Racer-Kiron!
Här får Molly skjuts av Kiron (hon sitter på mini-bobbycaren...=))
De skulle på familje-gympa sen de varit hos oss, på Friskis o Svettis för föräldrar och barn mellan 2-4 år, lät så himla kul och synd jag inte kunde gå, men, haha, vilken syn jag hade varit, en höggravid flodhäst som flåsande försöker ta sig runt gympasalen! Den här har vi hyrt ikväll, M är på film-humör. Lika bra att passa på medan man kanske kan få se en hel film i sträck... Filmen igår, "Land of the Lost", var ingenting för mig direkt, ok, gick att se men inte mer. T.o.m. M som är ett stort Will Ferrell-fan tyckte inte den var nån höjdare.

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Jag har nu sett både "män som hatar kvinnor" och "flickan som lekte med elden" och båda var jättebra tyckte jag.Så du får "tvinga" karln din att kolla på dom!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...