tisdag 19 januari 2010

Fortsatt lite magont, magsjukevarning och laddning.

Inget nytt händer här för den som vill veta...=) Har till o från idag haft magont, som kramper, och en hel del tryck nedåt. Men inget mer. Som Maria skrev, kan ju hålla på så flera dygn, även om det skulle vara inledning på förlossning...

Ia och barnen var ju här igår och hälsade på...nu har de drabbats av magsjuka...tvi och fy! Vill inte ha! Skulle väl iofs. vara en säker metod att starta förlossningen men nej tack. Men men, inte så mycket att göra, är vi smittade så är vi.

Kiron har varit på dagis idag. Vi frågade där om han slåss men det gör han tydligen inte. Är väl roligast att trotsa oss.
Han trivs verkligen på dagis nu som det verkar. Härligt! Har väl alltid trivts ganska bra men nu verkar det bättre än vanligt.

Sydde klart byxorna idag, i övrigt tagit det rätt lugnt. Ska nog sätta ut nåt i sybloggen imorgon... Vi var iväg och handlade och på Eriks, jag hittade lite roligt tyg, bla. som jag ska sy nya gardiner till Kirons rum av, jättebra för jag varit på jakt efter nytt gardintyg till honom.
Har oxå fotat kläder som han vuxit ur, ska lägga ut på Tradera när tid och ork finnes.

Och ikväll till TVn så blir det en sån här....=) Måste ju bygga upp krafter, både inför ev. magsjuka och förlossning, hehe.

2 kommentarer:

Evelina sa...

Mina förlossningar har startat med någon som varit väldigt likt magsjuka men som inte varit det MEN man är inte poppis om man kommer på BB med magsjuka. Hoppas ni klarar er!

Anonym sa...

oj då, hoppas verkligen inte du blir smittad med magsjuka just nu när det kan vara dags vilken dag som helst!!
skönt att Kiron trivs på dagis och sköter sig bra där iaf=).
mmm ser att du äntligen fick semla. gott!!
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...