lördag 23 januari 2010

Fåfäng liten kille!

Kiron ville bli fin i håret så vi grejade till med lite skum, vilken liten tuffing va? Han blev så nöjd så och sprang och kikade sig i spegeln titt som tätt medan han kollade på Spöket Laban. Kände på sin fina "tuppkam" hela tiden... =)
Han är så gullig nu och lägger märke till detaljer som att jag har kjol för en gångs skull osv. "Mamma fin!"
I övrigt är det mycket färger och sånger nu, och att räkna "1-2-3-5!!" Oxå är det många saker som är "lässig" (läskigt)...

Idag har en sovpåse kommit till, såklart till knyttet. I övrigt har det varit en lugn hemma-dag. Middagen blev supergod!
Ikväll tänkte vi se "Fantastiska fyran och silversurfaren"...iallafall början, orkar nog inte vara vaken till 23.30 så spelar nog in slutet.
Vi får se om M och Ia har rätt och det händer något imorgon (Ia gissar söndag; M gissat helgen...) Magen känns så proppfull som den bara kan bli.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken sötnos med det fina håret=). Noah vill mest bara bli klippt med hårtrimmern han;).

spännande om det kommer till att hända nå't snart, men jobbigt såklart att du får gå över tiden!!

kram på er!!

Maria sa...

haha! De är ju för söta! Gabriel är riktigt fåfäng han, är väldigt klädmedveten! Idag när han kände sig riktigt snygg (snygg med väldigt mycket sch-ljud när han säger det!) inför kalaset vi skulle på, så klicka han mot mig med pekfingret och blinkade med ena ögat samtidigt som ett "klick"-ljud tydligt kom över hans läppar! hahaha! Jag höll på och skratta så jag kiknade!

Hoppas på bebis imorgon jag me! Inge roligt att gå över...jag gick över 9 dagar med Bella!

Kramen

Evelina sa...

Åh vad fin han blev!

Hoppas ni får er lill* bebis snart. Trist att gå över tiden men den som väntar på någon gott väntar aldrig för länge :-) Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...