torsdag 28 januari 2010

Betala räkningar, bokslukaren och lite klipp.

Och en till dag till ända! Blev inte så mycket tillklippt/sytt som jag tänkt, varit upptagen med massa annat, bla. betalning av räkningar...åh vilken rolig syssla, eller hur? Älskar att se pengarna flyga iväg! (notera: ironi...)
Vi for på Erikshjälpen för jag behövde lite textilband, och hämta ut ett paket på tobaksaffären...innehöll en extrajacka till Kiron till våren, köpt på Tradera.
Hittade 2 böcker till Kiron på Eriks, och han kastade sig över dem direkt, speciellt en med flikar och prylar att dra i. M fick sätta sig och läsa den för honom så snart vi kom hem, tänkt spara den till kvällen men det gick inte för den lilla tjurskallen. Efter middagen hann jag ändå klippa till lite plagg som jag tänkt. M har varit ute och skottat flera gånger idag, sista gången alldeles nyss, måste ju hålla vägen öppen...=)
Har haft magvärk hela dagen, många "kramper" och mycket sammandragningar. Man blir lixom lite less att det ska vara nåt hela tiden men aldrig "det rätta".
Nu ska jag se om jag hinner börja sy lite på nåt innan läggdax.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kommer nog dra igång vilken dag som helst, verkar ju som om livmodern håller på att värma upp ordentligt inför förlossningen ;-). Vet dock hur jobbigt det är att gå över tiden. Det känns som om bebisen aldrig kommer vilja födas. Önskar er mycket lycka till och att den lill* väljer att komma ut snart!
Kram
Erika Backberg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...