måndag 18 januari 2010

Måndag igen med skumt väder, sydda kläder och nostalgimusik!

Måndag igen, ny vecka...känns som om veckorna består av måndagar och fredagar... =)
Tro det eller ej, tror det regnar ute idag!
Jag blir så irriterad över att jag de flesta morgnar vaknar tidigt och inte kan somna om, imorse låg jag vaken från 6.20...tidigt för mig iallafall, är så trött jämt. Ikväll blir det tidigare säng-gång och framförallt tidigare sov-försök!

Fast vi får väl se om svärmor har rätt, hon gissar att knyttet ska komma idag! Men inga känningar, nån förvärk bara då o då, men så korta.Sydde klart en tröja till Kiron igår, var lite orolig att halsen blev snäv att dra över huvudet, men det gick! Man kan ju inte stå still när mamma ska fota, här klättras det på trappmaskinen...

Åh på MTV nyss spelade de en super-nostalgisk låt för mig, högstadiet!!! Lena, om du läser, minns du? Babylon Zoo-Spaceman, galen i den!


2 kommentarer:

TuvaLiten sa...

Hejsvejs, såg att du tittat in hos mig och blev nyfiken så klart ;O) Ska bli spännande att se vem som får först! Lycka till och hoppas vi inte behöver vänta så länge till.

Lena Theres sa...

Hahahahaha.... Jag tänker alltid på dej när jag hör den här! Fantastiskt! Klart jag kommer ihåg... Det bästa är ju att den egentligen blev känd pga Levi`s reklamen om inte jag kommer ihåg helt fel...
Hoppas lillbäsen kommer ut snart! Jag längtar till å få läsa om hur det gått. Hälsa Matte å. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...