måndag 18 januari 2010

Besök, trots-pojken och trött mamma.

Hade besök idag på eftermiddagen av Ia och barnen! Som vanligt en massa gravidprat, men barnen tror jag grinade ikapp idag. Kiron blir så uppspelt och slåss, stackars Robin fick sig ett par oförtjänta smällar. Kiron har förresten varit totalt tvärtemot hela dagen idag, allt man säger ifrån att han inte får göra ska han prompt fortsätta göra. Får prova omvänd psykologi.... Men för att det ska funka måste han väl först och främst lyssna, är som att han stänger av och inte hör.

Jaja, lite lek blev det iallafall mellan grinen. Kiron var trött och hungrig så maten slängdes snart ihop, min favoritmat, spaghetti och köttfärssås.
Här har den nya tröjan åkt av, eftersom han torkade munnen på den och fortsatte fler gånger...bara för att fast man säger ifrån. Så den måste få lite vanish och tvättning... Jag är så himla TRÖTT!!! Åh, måste verkligen krypa i säng tidigt idag. Och vad bebisen trycker nedåt, ajaj...
Se om jag orkar sy lite ikväll som jag tänkt...

2 kommentarer:

Anonym sa...

usch ja, trotsigt värre är det här med!! kottar i öronen kan man lugnt säga att Noah har just nu. gott med köttfärssås o spaghetti. ha det bra o försök o vila så gott du kan. kram!!

solokatt76 sa...

Låter som den trotsiga Edward jag lämnat bakom mig alldeles nyss....Han slogs ju oxå hemskt mkt en period.
Alla sa det går över men just i den situationen just då så blir man så oändligt trött av alla konflikter!
Men men..man får vara glad för att dom är friska och lyckliga!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...