onsdag 27 januari 2010

Ingen 27:e Januari-bebis, bobyggar-karl och psykbryt.

Nä blir nog ingen 27 Januari-bebis heller. Har haft ont i magen hela dagen, på ett skumt sätt, men det är nog bara "förberedelse" som vanligt. Men det blir en del rejäla hugg!
M har varit ut och skottat några gånger, och snön bara fortsätter falla! Han körde t.o.m. fast på gården när han kom hem efter att ha varit och handlat! Kanske lika bra att ingen bebis kommer detta dygn.
M har drabbats av bobyggarinstinkter, han har flyttat alla gardiner ur skåpet till vår kista, och borrat och flyttat om/städat i garderoberna nere...=)

Jag har större delen av dagen sorterat foton till Kirons album, alla bilder från hans födelse och framåt är osorterade (men en stor del är inte ens framkallade än heller). Så det var ju iallafall något som behövde göras. Inte klar än! Behöver sätta in i albumen framöver oxå. Har även klippt några små plagg...

Fick psykbryt tidigare idag, finner att hormonerna spökar ganska mycket nu, nära till ilska och gråt. Kiron blir så bekymrad när "mamma lessen!" Jag vill ju inte göra honom ledsen oxå, men...

Han sov inne idag, vägrar sova i vagnen inne så oftast blir det inte alls om han inte kan sova ute. Men vi bäddade ner honom i soffan och han somnade gott efter en stund, lite senare än vanligt men bra att han sov lite iallafall.
Efter middagen blev det bad, som han pratat om och längtat efter hela dagen.
Nu ska jag kika på lite TV...

3 kommentarer:

Julia sa...

Nä nu får den där lilla bebisen ta och titta ut, tror nog det är alldeles för mysigt i din mage :)

Kram

Maria sa...

Ja vilket väder vi fått! Hoppas bebis kommer snart iallafall, inge roligt att bara gå och vänta! Kan du ligga på bb istället och snusa bebis, eller hur? ;)

Kram

Anonym sa...

Hej.
Jag födde min son i vecka 42+0 så du har gott om tid. Bebisen kommer när den själv vill :) Jag grät oxå o skulle bli igångsatt den dagen. Men jag fick värkar själv och födde honom då :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...