tisdag 12 januari 2010

MVC-besök, sytt, semle-premiär och middag med mommo o moffas!

Hej hej!
Sov dåligt inatt, jag springer på toa jämt och ständigt, måste varit upp 5-6 gånger inatt och det är ju supermycket med tanke på att jag sov bara 6,5 timme.... Har svårt att somna om ifall jag blir väckt mot morgonsidan också. Suck. Är väl övning inför kommande månader!

Kiron har varit på dagis idag, och jag har fått en del sytt. Inget nytt i sybloggen än dock, kan inte visa allt än, lite hemlisar osv...
Vi var iväg på MVC på förmiddagen. Allt ser bra ut! Sf-måtten är på 35, mitt på kurvan, och hjärtljuden ligger på 152. Vi är så nyfikna på dig lilla bebis!!!! Hur ser du ut, vem är du lik, både till utseende och personlighet? Längtar så efter dig!

Inget på gång än dock, har lite små som kramper då och då men väldigt korta. Får hårda buffar och nån fot eller knä som verkar komma genom skinnet ibland... =)

På eftermiddagen kom mina föräldrar hit och åt middag! Jag lagade korvgryta...och som efterrätt hade de med sig semlor som mamma grejade ihop. Så nu har vi haft semle-premiär, mums vad gott det var! Kiron underhöll mormor och morfar med sång och annat. =) När mormor sjöng "Trollmors vaggvisa" la sig Kiron under bordet...för man ska ligga ner när man får höra den sången! =)
Kiron fick prova en av sakerna jag sytt...en hjälmmössa till bebis i ganska stor storlek, enligt mönstret stl. 63 men det stämmer nog inte riktigt...kanske 74/80? Ni får se den bättre i sybloggen senare. Men visst är Kiron söt i den, hehe!?

Nu är det läsning och lelle som gäller innan jag dyker in i duschen före "Bygglov"!

2 kommentarer:

Anonym sa...

härligt att allt såg bra ut hos barnmorskan, märks att du är långt gången o ivrig att få se liten i magen=). guud så gott med Semla, är så sötsugen denna graviditet alltså så jag hade nog kunnat få i mig två eller tre såna!!

fina kläder du gör som vanligt, jättefin mössa o Kiron såg jättesöt i den fastän den var något för liten=)

fin kommentar du gav i bloggen. tiden går så fort, knappt så jag själv vet vilken vecka jag är i får jag erkänna, hehe.

stor kram till dig o magen!!

maria sa...

Kanske är en tös iallafall... nu längtar jag efter samtalet att de e på g =)Tänker på det varje kväll när jag ska lägga mig...inatt kanske jag får åka till kiron =)

Kramis Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...