fredag 15 januari 2010

Ny fräsch frisyr, och gissningar på födelsetidpunkt!

Allt på dagens lista avklarat, utom Let´s Dance! =) Blev en tur ner på stan och köpte nya handskar till Kiron, och en ny tröja på rean till honom oxå...och turkosa velourisar till knyttet i stl.62. Åh vilken tur vi inte vet könet än, annars hade man kunnat shoppa sig fördärvad på rean! Finns inte så mycket unisex där men tjej respektive killprylar i massor.
Har oxå hunnit sy lite på bodyn, snart klar...
Och sen en tur ner till Rut & Karl där Ia gav mig ny snygg frisyr, med toning och klippning i lutad page. Härligt att känna sig lite fin innan knyttet kommer! Efter maten så byggde M ihop hela Kirons bilbana som han fick i julklapp av farfar och Carina, så de har roat sig med det ett tag.
Jag har haft några onda förvärkar (?) idag, om det nu är det...vågar inte tro det. Är inställd på att gå över tiden, men min pappa tror vi får en flicka under helgen, och svärmor gissar på måndag och pojke...=)
Men det är nog inget. Lovar att försöka hinna kika in här och meddela den dagen vi åker in till förlossningen!
39 fullgångna imorgon...
Ha en bra fredag-kväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin ny frisyr du fått, passar dig jättebra=). hihi va kul att de gissar så olika. jag gissar såklart på pojke, men att h*n kommer om ca en vecka;). är lite avis, en annan har juh så långt kvar..
Jättefin bilbana Kiron har=).
ha en fin fredagkväll!!
kram

Maria sa...

Ja kan ju vara knepigt att veta när det är på gång när man inte gått igenom det förut. Jag hade mycke onda förvärkar med Gabriel dock bra länge och då snittades jag ju också 10 dagar innan bf! (Men så var han ju mitt 3:e barn också allt var ju mycket värre!) Jag fick värkar med mitt första barn och jag kan ju bara säga att man VET när det är på riktigt! ;) Spännande! Bebis kan ju liksom komma närsomhelst ju! =)
Trevlig helg på er!
Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...