fredag 29 januari 2010

Februari-födelsedagsbarn, fredagsstök och myskille.

Har ont i magen. Som vanligt. Men vilka känningar bakåt ryggen jag haft nu...ajaj. Men det blir nog inget, som vanligt. Tråk. Inställer mig på februari-bebis. Det som blir lite synd med det är om den föds den 3:e, för den dagen är redan upptagen, av min systerdotter Moa! =) Hon har redan sagt..."bara det inte blir på min födelsedag..." Nä det hoppas jag med. Stora tjejen fyller 6 år då!

Idag var Ia på MVC och fick höra bebis hjärta för första gången, mysigt!! Tjej-hjärtljud på 160 slag...Jag tror de får en till tjej, men det trodde jag redan innan hjärtljuden oxå.

Sytt lite idag igen, vi har pysslat på här hemma. M städat huset och klätt om strykbrädan med nytt tyg, förutom att han skottat. Aktiv!
Jag la mig och vilade en stund, så trött och slocknade direkt, och de for och handlade i lönefredagsrushen.

Kiron fått lite fredagsmys med en liten skål ostkrokar och Pingu....MYYYS tyckte han! Middag idag blev hemgjord pytt med potatis, morötter, broccoli, lök, köttbullar och korv. Mums! Kall sås till detta. Så enkelt och gott.
För oss väntar ikväll "Let´s dance" som vanligt...och ostkrokar då.
Men först nu lite läsning (vill höra Tulla!!) och lelle för lilleman, han väntar i en av sina älskade "Stålmannen"-pyamasar. Stålmannen, han är bra han...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...