torsdag 21 januari 2010

Lite Erikshjälpen-shopping m.m.

Sytt idag oxå när Kiron var på dagis, och gjort klar ännu ett par hängselbyxor. =) Dyker upp i sybloggen framöver, försöker sprida ut det färdigsydda lite så det inte ska eka så tomt i bloggen sedan...=)Här väntar Kiron på mat, med sin fina bobbycar (en stor favorit!) och den nya, lilla bobby-caren som en av dockorna fått äran att köra.
Vi var ner på Erikshjälpen och kikade, och både jag och Mattias hittade idag saker att köpa...M några böcker i hans favorit fantasyserie "Sanningens svärd" och ett stativ till filmkameran (ska ha på förlossningen!) och jag hittade ett fint tyg och en ny bok att läsa, blev Mari Jungstedts "Den du inte ser", har läst några andra av henne, hon skriver bra!
Vi hittade också en lång Lack-hylla till Kirons lekrum, ska ha böcker på!
Till Kiron blev det som sagt en mini-bobbycar som jag blev överförtjust i, antingen som prydnad eller leksak!
Kiron har sprungit runt ikväll och sjungit "Sankta Lucia"-sången..."banka....ljus!" Hehe. Nu sitter han i badet, jag ska strax gå och duscha.
I fråga om graviditeten händer inget nytt, krampar till kort i magen ibland och trycker nedåt...men det är jag så van nu så. Bebis är livlig och rör sig, mysigt.

Ikväll ska M se film på 6:an, "Crank", så jag får roa mig själv. Blir nog lite datortid, lägga ut Tradera-auktioner, eller kanske klippa eller sy lite. Eller kanske lägga mig tidigt och läsa?

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Meeen guuud vilken söt Bobby car!!! Visste inte ens att det fanns så små! =)

Gud vad du pysslar och donar och grejar!!!!

Föda är inte att tänka på eller ? ;)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...