måndag 1 februari 2010

Spännande dag väntar, BF+10 dagar, hinnsvepning idag? Och om min söta unge!

Idag är det ju iallafall NÅT spännande som händer, vi ska ju på MVC i eftermiddag vid 14.30 och få göra hinn-svepning (om allt ser ok ut). Kan ju hoppas det ska sätta lite fart på saker och ting!!
Jag har ont i magen (som vanligt) men tycker det är mer återkommande regelbundet sen 5-tiden imorse, som mensvärkskramper...men det är nog bara inbillning och nervositet inför dagen. Svaga förvärkar isåfall.


Vilken fröjd det är att ha barn... Han gör så söta saker. Jag sov dåligt inatt och fick sovmorgon. Vid 9.30 kommer Kiron in i rummet med en Ludde-bok i famnen, säger "läsa Ludde!"...så det fick man ju lov att göra då. =)

M.m idag har han slängt sin Bamse-mjukis i slasken så den blev smutsig, då skulle han bada den sen och spolade vatten över honom i tvättstället...hihi...

Och pappa Mattias sitter och ser på Conan Barbaren, och där är de ju ganska lättklädda, så Kiron utbrister "fryser!!" och det har han ju rätt i, ta på er kläder, hörru Conan!

Kiron sa oxå upprepade gånger till pappa att han ville ha "mer macka" men pappa verkade inte lyssna, så Kiron gick helt sonika in i köket och började ta fram ost, smör och osthyvel själv, haha!

Kiron är så fin idag i sin LillSpooky-tröja och sina Nova Star-jeans, som satt jättebra fast vi trott att de varit för stora!
Nu ska jag väga lite paket och skicka vinnarmail, alla utom 2 av mina auktioner som gick ut igår blev budade på, så det är ju kul! Ska först bara lägga ut ett inlägg i sybloggen, så kika dit om ni är nyfikna.

4 kommentarer:

Maria sa...

Spännade! Håller tummarna att bebis vill komma idag!
Vad rolig han är Kiron! De är så söta de där små...Gabriel har börjat säga "lööv uuu" (Love you) och så kastar han en slängpuss! =)

Kramen

Anonym sa...

ååh hoppas det sätter fart på saker o ting nu då!

så gullig Kiron är, inte lätt när de är otåliga så där och vill ha saker=).

stor kram till dig!! håller tummarna för dig.

Tova sa...

Åhh, hoppas lill*n kikar ut snart! Spännande med hinnsvpening, eller lite läskigt också kanske, har egentligen ingen aning om hur sånt går till ;)

Ska bli spännande att följa slutspurten!

solokatt76 sa...

Ha ha ja dom är söta dom små liven!
Igår satt edward med mig i sovrummet och helt plötsligt skuttar han ner från sängen och säger:
"Förlåt mamman, jag e ledsen..jag e ledsen..men jag måste gå ner å va med pappan nu!"

Hoppas det går bra med hinnsvepningen och att bebis kommer ut snart!
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...