måndag 1 februari 2010

Hinnsvepnings-försöket, mer väntan men snart så!

Ja...nåt mer spännande lär det inte bli idag! Hinnsvepningen lyckades inte, eller, den kunde inte göras för hon kom inte åt hinnorna. Livmodertappen ligger tydligen för långt bak. J-la skit. Hon kunde komma åt tappen men inte mer. (Den är förresten utplånad till viss grad, positivt!!) Hon sa att hon kan ha lyckats irritera tillräckligt för att sätta igång något ändå men förmodligen inte. Gjorde ONT! Men om jag jämför med vändningsförsöket under graviditeten med Kiron så gjorde vändningsförsöket ondare.

Vi fick lyssna på hjärtat, knyttet blev rädd för sig själv, hihi, hon hade doppler-apparaten på sån hög volym så lilla hjärtat där inne speedade och knyttet toksparkade. Men hon tyckte det var lovande att den hörde det. =) Låg runt 160 nu också.
Magmåttet har minskat (!) något, men inte mycket och det var tydligen inget onormalt.

Men, nu har vi nåt att se fram emot!!! Vi fick tid på fredag morgon på obstetrik-avdelningen, ska ner för "utvärdering" eller vad hon sa och förmodligen igångsättning!! Så helgen blir bokad...äntligen träffa bebis!! Vi är ju i 42 fullgångna veckor på lördag och längre än så vill de inte vänta, oftast, och jag hoppas det blir likt för oss. Det kan ju hända av sig själv tidigare men känns inte som så.

Och jag ska försöka se det positivt och njuta av de "lugna" dagar vi har kvar till fredag!! Fick besök av Ia, Daniel och barnen när vi kom hem, Ia är nästan lika engagerad i graviditeten som oss!! =)
Ätit go-middag idag, tacogratäng, och senare ikväll ska vi trösta oss med semla...=)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...