onsdag 24 februari 2010

Solig vinter, sprutbajs och korta månader.

Ser man på denna bild kan man luras att tro att det är rätt skönt ute...men huva, närmare 20 minus!
Kiron är så rastlös och hittar på hyss hela tiden, springer och ställer upp ytterdörren, rotar i min handväska, sliter ut hela vagnen m.m...Stackarn tycker synd om honom att vi inte kan vara ute. Nu har vi äntligen fått tag i BVC, och imorgon kommer de hit på hembesök. Är så nyfiken på vad lillan väger.
Idag har det hittills inte varit lika mycket maraton-amning utan ca. varannan timme igen. Hoppas att det bara är så att hon ökar mjölkproduktionen när hon intensiv-äter så där.
Igår fick jag förresten min första sprutbajsning av lillan! Haha, hon måste ha skjutit minst en meter, blev hela mina byxor, sockar och badrumsmattan...och en bit på skötbordet också.
Många maskiner tvätt var det ja...=)
Herregud onsdag idag...vad dagarna flyger förbi. Åh imorgon är det "Vampire Diaries" igen, börjat se den, tycker att den är rätt mysig.
Kom på idag att lillan blir 4 veckor och 1 månad samtidigt, eftersom Februari är så kort...Alltså söndag den 7:e Mars blir hon 4 veckor, och även 1 månad...

2 kommentarer:

Maria sa...

Oj vad kallt! Här är det sköna -10 grader. Men förkyld som jag är har vi inte kommit ut...vill bara försvinna känns det som. Har pluggat lite men det hjälpte inte mot huvudvärken tyvärr... ;)

Haha, raketbajs! Jodå, det har man varit med om! hehe...Förstår att det blir mycke tvätt!!

Kram

Anonym sa...

ååh nice me bajs=). förstår att det blir mycket tvätt hela tiden med såna där olyckor.
ja stackars Kiron, är inte lätt när man inte kan förklara varför man inte kan gå ut heller!
skönt att bvc äntligen kommer på hembesök till er.

kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...