tisdag 23 februari 2010

Härlig start på dagen med överraskning, bebis-funderingar och lite annat.


Åh, jag blev tårögd i förmiddags när det ringde på dörren, och ett blomsterbud stod utanför med blommor till mig! =) Var en jättefin bukett från min äldsta kompis Marianne (vi har varit kompisar sen vi var 5 år)...=) som grattis till lilla Tiril! Vilken härlig överraskning! Kiron ville gärna vara med på bild han oxå! Fick en till fin syskonbild idag...
Den här tunikan kom i brevlådan, ett litet Tradera-köp. Den är inte tvättblekt som det ser ut på bilden, utan jättefin! Är i stl.68 så lite stor än. Har köpt lite annat på Tradera oxå, men inte orkat fota...=)
Igår kväll så var det maraton-amning här i huset, lillan var gnällig och ville äta äta äta, gick inte ens en timme mellan amningarna. Funderar över magont eller om det bara är en tillväxtperiod helt enkelt?
Imorse var det likadant, hon riktigt hugger efter bröstet. Vi har fortfarande inte fått tag i BVC, ringde hela dagen igår men upptaget, så på kvällen när vi äntligen kom fram till röstbrevlåda så lämnade vi meddelande om att vi vill bli uppringda...
Har funderat på vilka rekommendationer som finns angående när man kan börja använda babysitter? Vet att ryggraden är känslig på de små, men korta stunder kan den tydligen användas?
I övrigt får vi nog inviga bärselen snart, lillan älskar att vara i famnen.En bild från vår lilla promenad igår (var ju så attans kallt!!!), med lite bob-åkning för en rastlös två-åring!

2 kommentarer:

Evelina sa...

Vilken fin bukett! Angående babysitter tror jag att det är såna med lutning man ska vara förskitig med från början är den helt i liggläge är det inte någon fara alls...... De ligger ju vagnen mm också..

solokatt76 sa...

Ha ha..Söta Kiron!! tänker han bli fotomodell eller så som han övar sig att posera framför kameran =)

Hade en kompis som oxå höll på och tokammade hela tiden men ungen blev typ aldrig mätt fast den åt hela tiden. När dom kollade upp vad det var för fel så visade det sig att hennes mjölk var som vatten typ (varför minns jag inte) men det var därför bebisen åt så mkt. Han kände sig liksom aldrig mätt. Så dom fick börja med flaska och ersättning istället.

hoppas du får ordning på din ammning!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...