måndag 22 februari 2010

Sol men kallt, dagsplaner och bajsande ungar.

Idag är det strålande sol!!! Synd bara att termometern visar på minus 18 grader....=(
Vi försöker få tag i BVC, nu vill vi ha hembesök, för även om det verkar som om amningen fungerar så vill jag veta vad hon väger, och få det bekräftat! Hade problem med amningen med Kiron och fick börja med ersättning tidigt då han gick ner i vikt, så man är ju lite orolig. Somliga har verkligen förfinat konsten att "relalalalaxa"...=)
Så här söt var lillan imorse...fick ha kläderna en timme innan det blev blöj-och klädbyte, oj vad många maskiner tvätt det blir nu!!!
Kiron mumsar frukost (han äter alltid välling först, sen macka och ev. juice...) Sitter på sin lilla trästol bredvid pappa och myser.

Ja, dagen ligger ganska öppen antar jag, men det blir nog inget särskilt som händer. Ia ska på ultraljud idag, ska bli kul att se bilder sen! Men denna gång tänker de inte ta reda på könet (säger de iallafall..=)), förra gången fick de veta att det var en flicka, och blev rätt förvånade när det var lilla killen Robin som kom ut...hehe!
Kiron visar nu att han vill ha lunch...sprang och hämtade korven med risgrynsgröt som ligger i kylskåpet, la den under armen och ropade "lunch! Mat!" Hahaha...bäst man sliter sig från datorn...

2 kommentarer:

Tova sa...

Så söta! Åh, ja visst går det bra att lägga till mig, bara roligt ju :) har dig förresten på Bloglovin hehe.

Jo, min mamma nämnde också att det var lite kaos där, och hon jobbar tydligen där bara av och till typ.
Jag ska nog också göra nåt annat efter mammaledigheten (jobbade på café förut), fast just nu känns det ganska långt fram ;)
kramar

Anonym sa...

Ni har ingen egen tillförlitlig våg då som ni själva använder?? för då är det ju bara att väga Tiril med dig o sen gå dit själv och sen räkna ut mellanskillnaden så får du ut Tirils vikt..förstår att du oroar dig för vikten, sån't är ju så svårt att se...men hon ser iaf ut att njuta över livet=).

kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...