onsdag 3 februari 2010

Lugnt och tråkigt.

Nä tråk tråk tråk, dagen har varit lugn ang. bebis... Blä så less! Så kusin Moa får ha sin födelsedag för sig själv!! =)
Sytt lite, varit ut på promenad, lagat mat (jättegod fiskgryta, kanske skriver recept framöver när jag hinner bättre!) och sen ikväll på Blingoparty. Men det blev faktiskt ingenting köpt denna gång, fastnade inte riktigt för något. Tycker så mycket var tjej/kill-inriktat denna kollektion så det är svårt att handla till bebis då, när vi inte vet om det är en hon eller han. Och till Kiron fanns det mycket lite jag kände för...
Imorgon blir det lämning av Kiron hos mina föräldrar, och vi ska äta middag där oxå! Vi får se hur länge vi blir borta från honom...jag har blivit nojig och "känner på mig" att de kommer skicka hem oss från Sundsvall igen!! Då grinar jag!

2 kommentarer:

unique sa...

Ush! Det måste vara segt att gå över så länge? Hur mår du annars?

Leeza sa...

Lider med dig!!
Jag gick över 17 dagar då jag väntade Nikki! När jag kom in den 16:e dagen över för att kolla med ultraljud och undersöka huruvida det såg ut där inne säger sköterskan som utför ultraljudet att "allt ser normalt ut, du får nog åka hem och vänta på att det sätter igång". Gissa vem som höll på att riva inredningen på sjukhuset =)
Jag säger som så, ut kommer alla bebisar och man skiter blanka f-n i dagarna man gick över när man äntligen får liten i famnen =)
Lycka till!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...