tisdag 6 april 2010

Växande gnällande skrutta, städning och färgning av tröja!

Inatt fick jag sova riktigt bra!! Men vilken syn som mötte mig när jag drog upp persiennerna, alldeles vitt på marken, fy!!
Ja M jobbar igen och det är tillbax till vardagen. På sätt och vis ganska skönt det med.
Igår var det storstädning här hemma, härligt att få det gjort! Måste se till att putsa fönstren oxå när det blir varmare.
Lillan måste ha nån växperiod för hon var gnällig hela dagen igår och åt tätt. Såhär somnade hon i Ms famn en stund igårkväll...=) Vi såg lite Greys anatomy, sparat ihop en hög avsnitt nu... Färgade oxå ett tyg och en av Kirons tröjor som jag klantigt nog råkat missfärga, nu fick den bli blå istället för vit, och jag blev riktigt nöjd! Vad tycks? Mörkare i verkligheten dock än vad kameran kan visa.
Såhär såg den ut före jag missfärgade den, kanske snyggare men inte så mycket att göra åt...den grå texten syns mer än vad den gör på bilden även sen tröjan är färgad.
Idag ska vi käka kalops till middag, mums vad längesen!!!
M lär väl jobba över igen, de har hur mycket som helst att göra för tillfället.

1 kommentar:

Anonym sa...

så söt Tiril er ut, sovande på pappas arm så där=). jobbigt att hon är inne i en tillväxtfas, det enda man kan trösta sig med är ju att den går över till slut iaf även om det är jobbigt när de är inne i såna faser..

tröjan blev förresten mycket snyggare som blå än vit tycker jag, snyggt!!

kram på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...