måndag 5 april 2010

Hemma igen, påskafton, påskdagen och städning!

Vi blev kvar i Bollsta igår natt iallafall, därav bristen på inlägg igår...=) Vi kom hem igår eftermiddag.
Inatt har sömnen inte varit jättebra...jag var nog dum och åt en hel del lök igår, som Tirils mage inte tålde. Synden straffar sig själv! ;o)
Nu är städning i full gång här hemma. Vi hade tänkt gå ut och grilla korv idag men stora snöflingor faller från en grå himmel så det känns inte så kul...Vi får se. Handla måste vi göra, sen blir det fiskgratäng till middag. Jag tänkte hinna med att färga lite tyg också, och lite annat nyttigt här hemma...Men man vill ju slappa också! =) Imorgon jobbar M igen, tråk tråk. Men till helgen ska mamma o pappa vara barnvakt åt Kiron och vi ska hitta på nåt mysigt.
Håller på boka födelseannons i TÅ, så håll utkik nu på lördag...=)
På påskafton samlades vi hos mamma och pappa, min syster Maria med familj kom också. Kiron och hans kusiner fick söka påskägg som mormor o morfar gömt...en massa gotta! Här bränns det för Wilma! Vi hade köpt liten påskpresent till Moa och Wilma också, de fick varsitt diadem som de har på sig på bilden nedan, och hårspännen.
Moster-Tiril mys!
Efter en härlig påskmiddag med massa sill och ägg och köttbullar m.m. så tog vi en promenad i kvällssolen. Pappa rattar vagnen med Tiril...
Kiron blev lite trött på att gå men ville heller inte åka vagn...men blev nöjd när han fick hålla i Brunos koppel! Han sov sen rätt gott den natten!
Storkusin Moa ville såklart hålla Tiril, och hon trivdes bra där.
Jag gick och la mig med Tiril nån timme efter alla barn lagt sig bara, haha, de andra vuxna stannade uppe och surrade till framåt 1-tiden! Min bror och tjej kom också och umgicks med dem.Morgonen efter blev det mer kusinmys efter frukost, Tiril somnade i Moas famn och Moa var så nöjd, gjorde inte ens nåt om hon blev kissnödig!
Min syster Anki kom också förbi på söndag och hälsade på Tiril för första gången! Vi var förbi hos Ms mamma en sväng också innan vi styrde kosan hem mot Härnösand. Skönt att komma hem! Igårkväll blev det lite Bones på TV innan läggdax...

1 kommentar:

Maria sa...

Mysig helg...och Tiril ser så go och glad ut på alla kort! Så söt!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...