torsdag 8 april 2010

Tiril 2 månader igår! Oxå hemska mamman och stackars Bä...

Ja igår blev vår lilla tjej 2 månader, herregud vad tiden flyger! 2 månader har man varit 2-barnsförälder, känns som längre, men ändå kortare. Tänk att för 2 månader och 2 dagar sen hade vi ingen aning om vem som var där inne i magen...nu vet vi, och vi lär känna henne bättre och bättre för varje dag, och hon visar mer och mer av sin personlighet!
Hon brukar ligga under gymmet och kika på alla prylar, försöker vifta till nån och lyckas ganska ofta. Fick igår tag på sin egen hand med den andra handen och låg och höll fast en stund. =)
Hon firade 2-månadersdagen igår mest med att vara ganska glad och go, men också med att bajsa sig igenom tre ombyten...så jag fick köra 3 maskiner tvätt igår, i olika kulörer! =)
Piratstil.... Gladstil!
Vinkar till publikenstil! =)
Än så länge är bara jag och storebror vakna, men Tiril vaknar nog när som helst...en ny dag, lika grått ute som igår. Blä. Måste springa över på dagis idag för KATASTROF (hur kunde jag!!!???) mamma glömde ta med Bä hem...stackarn har fått övernatta där inatt. Så det blir nog nån promenad ändå, onödigt att bylta på sig allt bara för det, lika bra att gå en sväng.
Här har han en tillfällig stand-in för Bä, hunden "Brr"....

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...