lördag 10 april 2010

Sovit så gott! Möbler, 2-mansmys och röjning.

Ah vilken härlig natt! Fick sova 5, 5 timmar i sträck!! Sköööönt! Sen 3 timmar, sen 45 min till innan jag smög mig upp och satte mig och läste och åt frukost i lugn och ro medan M och Tiril snusade vidare ett tag...=)
Nu är hela familjen vaken (Kiron också, fast hos mormor och morfar...=)) och vi ska strax åka iväg på Erikshjälpen och Coop och veckohandla... Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, inte så bra väder iallafall men kanske det blir nån promenad. Skulle tro att vi ser Millennium eller Supersugen ikväll...Igårkväll såg vi The Forgotten och Criminal Minds, blev lite kriminal-mys.
Tänkte också hinna rensa lite i röran vi fått, fick en till låda kläder till Tiril av syster igår, bla. Och vi kan ju också fylla garderoberna och backarna vi fick av syster...Så vi har det vi gör, i lugn takt...
Igår när vi fått garderoberna (2 st) så hoppade Kiron genast in i den ena och fyllde hyllbackarna med sina klossar, tyckte de passade bra där. =)Här är Trofast-möbeln vi fick till Kirons lekrum, ska fyllas med leksaker. Är en orange back till med också men mina föräldrar lånade den. Vi vill måla möbeln vit så den blir finare.
Mina föräldrar kom och åt lunch med oss igår och mamma stannade sen med barnen så jag kunde åka på efterkontrollen, som gick bra...så nu är jag inte "inskriven" vid mödravården längre...

Kiron har sovit jättegott hos mormor och morfar, längre än han brukar göra här hemma t.o.m., och ätit god mat osv. Så han verkar ha det bra! Han ska sova där inatt också.
Jag och M åt fläskfilégratängen jag skrev receptet på i förra inlägget, och jösses vad gott det var! Den måste ni prova. Här är jag och tösabiten, lite kvällsmys.
Och M o Tiril nu på morgonen...sötingar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att du fick sova såpass mycket=).och skönt att ni kan ta saker i lugn o ro o röja. det blir en sån dag här med idag. kram på er!!

Ulrika sa...

Hejsan

Jag har problem med att lämna kommentar sidan bråkar med mig, kommer upp en text att min begäran ej går att fullborda. Hoppas att det nu ska funka.Grattis till 10 år tillsammans härligt !!! Grattis!!! Åh vad stor Tiril har blivit!!Vad kul med möblerna jag har oxå haft en Trofast möbel den är så himla bra , slukar mycket leksaker. Önskar er en fortsatt trevlig helg!! Kram Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...