lördag 3 april 2010

Påskfina barn och shopping!

Glad påsk på er!! Vi ska strax åka iväg till mina föräldrar men kommer åka hemåt igen i kväll, hade funderingar på att övernatta men det känns så bökigt.
Barnen är så påskfina! Tiril fick ett litet hårband som "påskpresent" av oss, hon är ju så liten än så ett ägg känns onödigt...=) Såhär söt är hon i det!! Riktig "flick-flicka!" Kiron fick imorse söka reda på sitt påskägg med lite godis, en kyckling som piper när man håller den i handen, och ett Spindelmannen-halsband. Han har på sig sin nya fina Simpson-tröja som han fick av farfar och Carina!
Halsband, wow!
M och Kiron busar lite med Tiril...
Igår bakade jag och Kiron en sockerkaka av äggen vi blåst ur för att måla på...Baka precis som Totte!
Kiron målar, han tyckte det var rätt roligt men det var nog mest jag som fick måla klart...=) Han målade hellre på papper.
När M kommit hem tog vi den där shoppingturen till Birsta. Var så varmt ute så vi tog vårkläder på barnen (och oss...)...Tiril fick inviga sin Blingo-mössa som väntat på henne så länge, och tossorna hon fått av Ia med familj!!!
Och Kiron sin elefantmössa som jag sydde till honom före jul!
Blev en del köp, Kiron fick en skinnjacka, så nu har alla i hela familjen varsin! =) Och han fick också vara med och välja nya skor, blev ett par med bilar på...Här visar han båda!
Köpte också farfars-tröja till M, två bodies på rea till Tiril, och ett par Spindel-stövlar till Kiron...=) Tuffing! Jag fick ett par strumpbyxor, iddes inte kolla efter mer åt mig, har ingen inspiration för tillfället...
Nä nu ska vi åka, GLAD PÅSK PÅ ER!!!

2 kommentarer:

Maria sa...

Haha! Vad söt hon var i "hårbandet"! Hade ett sånt där jag med till mina flickor..
Kiron var jättefin i sina nya kläder med! Gillar jackan skarpt!

Ha en trevlig påskafton!

Många kramar

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Tassar förbi o tipsar dig som tidigare deltagit/ redan deltar i tävlingar hos mig att jag nu dratt i gång en ny kulig en..

http://uj76.blogspot.com/2010/04/tant-lottar-ut-en-klanning-en-body.html

..med chans att vinna finfina kläder från Zizoo!

Ha en fortsatt braig kväll :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...