söndag 25 april 2010

Fotogenisk Tiril, familjemys och shoppat!!!


Börjar inlägget med söta bilder som M tog på Tiril igår, visst är hon väl vacker!? Jag tog liknande bilder på Kiron när han var bebis, tanken är att de ska pryda våra väggar här hemma i fina ramar, har en "fotovägg" i hallen och en påbörjad i köket...</ href="http://4.bp.blogspot.com/_sz5xXea3L1k/S9QCpjgDtoI/AAAAAAAAGVM/xK7L3AuwAS8/s1600/SepiaTiril.JPG" Mot slutet av "fotosessionen" kom kissen Räser och ville vara med på ett hörn...
Denna dag började såhär:
Mys hela familjen i vår säng! =)
Sedan kommer den fortsätta med kalas för mig och barnen vid 13, och M ska veckohandla...Och sen tänkte vi ha sen grillpremiär i eftermiddag! Mums!
Tror förresten vi har fått troll i vårt sovrum, när Tiril vaknade för första amningen inatt var hennes napp SPÅRLÖST försvunnen, jag lovar vi vände uppochner på hennes säng (tur vi har fler nappar)! Men, vid andra amningen så låg den där helt fint i fotändan...?! Sömniga föräldrar...
Igår var jag först på bytardag, och sedan for vi hela familjen på stan (efter att jag kommit hem och ammat, vilket var väldigt nödvändigt!) Hittade två klänningar till Tiril på Lindex rea.
Och till Tiril blev det som vanligt mycket fint på bytardagen, en del helt nytt, och förutom kläder en rosa "Lära-gå-vagn"...=)
Och Kiron fick också lite grejer, bla. ett fodrat regnställ och böcker.


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...