torsdag 15 april 2010

Hemma idag oxå, tandspök, välta vagnar och lite annat.

Blev en lugn dag igår. Jag lade ut en massa Tradera-auktioner, vi såg lite Emil och bara var... Jag var i valet och kvalet idag om Kiron skulle få gå på dagis, han har inga symptom och ingen feber. Tror däremot att det kan vara tänderna som spökar igen, han har väl inte fått alla kindtänder än, och går med hela handen i munnen halva dagarna...Men han får vara hemma idag också, bara ifall att, vi är ju ändå hemma och skrotar...
Sovit lite bättre inatt, faktiskt. Skönt.
Igår på eftermiddagen tog vi en liten promenad. Innan vi gick ut råkade Kiron VÄLTA vagnen med Tiril i!!! GAH vad rädd jag blev, och hon!! Men det verkar gått bra, hon verkar ha rullat ut på täckena...PUH.
Sandra, tigerplagget är en söt fleecejacka. ;o) Lilla tröttfisen.
Tirils lilla hand i min stora.
Tirils lilla fot i Ms stora hand.! =)
Torsdag...betyder Vampire Diaries ikväll, woohoo..! Och sen är det helg igen! Kul! Får förmodligen lite besök i helgen, eftersom jag fyller år på måndag...29 år. Så lite tårtingredienser måste inhandlas, tror ej jag ids/hinner baka nåt, vi får väl se hur jag känner idag under dagen och imorgon. Kanske en sockerkaka iallafall? =)
Nä nu måste jag väcka mina barn...

1 kommentar:

Maria sa...

Oj jösses, vilken tur att det gick bra med Tiril! Man blir ju alldeles kallsvettig när man tänker på vad som kunnat hänt!

Söta bilder på liten hand och liten fot! =)
Gillar också den söta fleecejackan! Hon är ju så söt!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...