torsdag 22 april 2010

Sjukrapport o Tiril-rapport. BVC-besök idag.

Ja...denna vecka har gått fort, med massa sjuka. Kiron hade igår 39,4 grader som MINST! Och det var efter alvedon!!
Stackarn var väldigt loj och låg mest på soffan hela dagen, med två "pigg-perioder" efter alvedon. Men han hade också frossa och var alldeles mörk under de glansiga ögonen... Gör ont i mammahjärtat att se liten så. Tur att det inte är några problem att få i honom alvedon, han tycker det är gott. Vi fick också i honom en del dricka, men man får lirka. Matfrisk var han dock inte. Men vällingen har iallafall gått i, både idag och igår.
Pratade med sjukvårdsrådgivningen och de hade ju massa vi ska hålla utkik efter, tex. UVI, halsont eller öronen...

Har inte tagit nån temp på honom idag än, men han känns varm. Sovit lite oroligt inatt, såklart. Jag är inte heller kry, har inte lika hög feber men tillräckligt för att må illa och vara yr, och ständig huvudvärk... Känner att idag blir det en TV-dag...
Mattias är hemma, Tiril ska strax iväg på BVC så han ska ta henne dit. Måste ju väga och mäta!

Tiril fick inviga lekmattan igår, och den var rolig! Hon var oxå på väg att vända sig, om inte den förbenade armen kommit ivägen!!
Vilka intressanta ränder.!!
När hon ligger under babygymmet nu kan hon få tag i leksakerna, men inte släppa lika lätt, haha, så igår när hon gripit tag och sen försökte dra armen till sig så drogs hela gymmet med, åt sidan liksom, och hon blev riktigt ilsk! Vår lilla sjukling igår kväll.

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Åh stackar Kiron låter inge vidare med feber hoppas att han snart blir frisk!!! Åh vad kul med vägning av Tiril så stor hon har blivit! Hon är så himla sööt!!!! Vi ska i nästa vecka på två mån kontroll med Frej ska bli intressant och se vad han väger vi har inte vägt han sen vi kom hem från bb.Krya på er!!! Kram!

solokatt76 sa...

Gud vad lilla Tiril växer!! =)

Stackars Kiron som är sjuk!!!

krya på!!

Maria sa...

Stackars Kiron! Fy för så hög feber. Hoppas han kryar på sig snabbt!

haha, den där armen ja, den ska alltid vara ivägen! =)

Hoppas du känner dig piggare snart också...
skickar friska vindar från Gävle...

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...