fredag 2 april 2010

Gårdagens äventyr , 10 årspresent och påskens planer!

När M kommer hem från jobbet idag har vi tänkt att åka till Birsta en liten sväng och kika lite (har även ett annat ärende). Kiron behöver lite kläder o pyamasar, och Tiril har ju inte direkt brist på kläder nu men brist på pyamasar, och sommarkläder. Och i brist på annat-(sytid), så blir det att köpa. Men det blir ingen storshopping, det har vi varken tid eller pengar till. Vi ska också kika efter födelsedagspresent till M och ev. nåt till mig...=)
Igår på eftermiddagen promenerade jag med barnen i vagnen ner till stan. De slocknade som ljus båda två på väg ner. Var in på bibblan en sväng och lånade lite böcker, kikade efter tröja till M utan resultat (vill att han ska vara med och prova, och det fanns inte mycket snyggt som passar honom och plånboken)...
Köpte dock varsin liten påskpresent till barnen på H&M, innan vi gick till bussen. Kiron tyckte det var jättespännande att åka buss igen och att mamma tryckte på knappen när bussen skulle stanna...=) Liten hög med låneböcker...alla till Kiron utom de två understa, som är lite sy-godingar till mig själv!Kökssysslor med lite smågnällig bebis? Selen fick komma till användning, och lillan somnade gott. När M kom hem fick han direkt ett fint paket i 10-årspresent, 10 år tillsammans älskling, oj oj! Tänk om vi visste allt detta för 10 år sen, att vi skulle ha två underbara ungar!

=) Ingen särskilt glamourös 10-årsdag som ni ser, hihi...Men vi sparar firandet! Och, varje dag med min älskling är ju faktiskt en gåva! ;o)
Paketet innehöll en fantasyfilm och första säsongen av Stargate SG:1 till min fantasy och science fiction-älskande fästman!
Imorgon ska vi åka till Bollsta och hälsa på släkten, blir väl kanske lite påskmat? Hoppas hinna träffa alla också, Tiril har ännu inte träffat min äldsta syster bla. Övrigt vi vill försöka hinna med den kommande helgen: Städning av huset, färga lite tyger och grilla korv ute. Tänkte också nån av dessa påskdagar försöka hinna måla ägg med Kiron...

1 kommentar:

Maria sa...

Oj oj, ja åren springer iväg! Grattis till 10 år tillsammans!

Jag och Mathias har varit tillsammans i 8 år i år! Och äldsta dotran blir 11 i år, jösses man börjar ju känna sig gammal! =)

Glad Påsk på er!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...