onsdag 21 september 2016

Pennställ och Barbieklänningar, viktig Sundsvallstripp och sjukkarusellen.

Hellu! Onsdag och raksträcka två nätter mot ledig helg!! =P Den här helgen är sååå efterlängtad, riktig dipp i humöret just nu och så fruktansvärt less på alla sjukor och åkommor i familjen, vi kan ju inte planera nånting! =(  Sömnen blir lidande och alla är trötta.

 Försöker pigga upp emellanåt med lite pyssel och sånt. Förra veckan när Tiril var hemma sjuk så sydde vi två klänningar till Barbie. Hon har bestämt designen. ;)
Gjorde om tre konservburkar till ett penn/saxställ till syhörnan!
Tejpade mönster som jag ville ha, och klippte också ut en botten i kartong att limma fast burkarna på när de var färdiga.
Sprayade sen med vit sprayfärg, de otejpade delarna på burken är alltså de som blir vitt. ;) Sprayade några lager.  Dra bort tejpen och sen nåt lager lack över. Limmade burkarna som jag ville ha dem på kartongbiten.
Hur har det måtts idag då? Ja, Kirons utslag försvann med antihistamintabletten tack och lov. Men vi ringde ändå HC och fick råd, hon skulle kontakta behandlande doktor för att se om han ville att Kiron skulle komma in (då skulle han ringa upp oss) eller om de inte hörde av sig skulle vi hämta ut ny penicillin. OK, so far so good.
Vi hade ett jätteviktigt och sen länge inbokat möte på HAB idag, vi försökte ringa dem hela dagen för att få höra om de tyckte vi skulle komma trots att Kiron (och M) inte är helt frisk, men lyckades inte få tag i dem. Så vi for ner, och mötet gick bra, det gjorde inget.
Efteråt tog vi en minisväng på typ 30 min in till Sundsvall...

...sen in på IKEA-restaurangen för klockan var över middagstid och Köttbullar kändes lockande. ;)
När vi ätit for vi direkt hem till Härnösand igen och jag försökte sova lite i bilen inför jobbnatten, hann inte vila nåt hemma. Vi kikade in på Apoteket för att hämta ut nytt penicillin eftersom de inte hört av sig, men där fanns inget! Förvånad? Nä inte egentligen. Blev att ringa sjukvårdsrådgivningen, som tyckte att vi skulle åka ner på Primärvårdsjouren. Jag skulle strax iväg på jobbet så M fick ta med sig båda barnen ner.
De fick träffa doktor som var osäker på om Nässelutslagen berodde på Kåvepeninet, men han tyckte ändå vi skulle bryta behandlingen. Kiron är fortfarande röd i örat men har inget tryck eller vätska kvar i örat. Han får ingen ny penicillinkur nu utan vi får hoppas att det gått över, annars lär vi märka det inom två tre dagar sa de. (Lagom till helgen!!!!!!).
Och vi ska kontakta doktor på dagtid för att få komma in och kolla upp om det är penicillinet han reagerat mot, sånt är ju jätteviktigt att veta i fortsättningen. Tror det var typ tionde gången på två-tre veckor som nån i familjen varit ner på HC???! Och mer verkar det ju bli...
Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...