torsdag 15 september 2016

Rolig sömnad till tre familjemedlemmar, och mer penicillin!


Hej! 
Idag har Mattias varit till HC igen, hans öra blir ju inte bättre utan värre, bara rinner och rinner. Han har fått utskrivet nytt Penicillin med "bredare spektrum" så får vi hoppas det hjälper. 
Tiril är bättre, hon har hosta och är snuvig men mycket piggare. Dock hör hon så dåligt så vi ska ringa HC imorgon och försöka få tid för att kika i örat. 

Jag visar ju inte allt jag syr här, har ju sömnadsbloggen till det för den som vill kika. Men den senaste veckan har jag sytt sånt som känns lite mer speciellt och som jag vill visa här också. ;) 
Till att börja med, en klänning till mig, som jag blev väldigt nöjd med! Klippte ut denna förra sommaren men det var så mycket annat hela tiden så den hanns ej med. Just nu är jag inne i en "sysysy"-period, inser inte förrän jag sitter vid maskinen hur mycket jag egentligen saknat det! För mer bilder, se sybloggen ;) 

Och idag hade Kiron fotografering på skolan, så jag hade sytt en tröja till honom! 

Och Tirils tunika blev klar idag! Hon ska få gå på sin fotografering på skolan imorgon och sen följa med hem igen (och ev. till HC då), jag ringde och kollade med skolan idag och det var ok för dom. Hon har ju ätit penicllin i fyra dagar nu så ska inte smitta längre även om hon inte är helt återställd.  Hon valde tyger och knappar till denna själv! 

Vi har suttit ute och i uterummet mycket idag, jättefin och solig dag. Jag tog ut symaskinerna till uterummet och sen åt vi också middag där, kycklingtacos! 


Mina pojkar! 

Och tösabiten min! 
Jag och M har sett lite Miss Fisher och Supernatural ikväll sen barnen somnat. Imorgon och resten av helgen blir det nattjobb igen! 
Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...