söndag 25 september 2016

Barnens biodag med Hitta Doris, och helgens övriga filmer!!

Idag var det Barnens Biodag, med halva priset på biljetterna till barnfilmer! =) Vi har tänkt gå på bio både med och utan barn så länge nu, och idag blev det ju perfekt med barnen! 
Det visades filmer här vid 11.30, 14.00 och 16.00, olika filmer vid olika tider, bl.a. Angry Birds Movie, Husdjurens hemliga liv, Kubo och de två strängarna, Flyg! sa Alfons Åberg, Siv sover vilse, Den vänliga jätten och Hitta Doris. 
Vi hade först tänkt se "Husdjurens hemliga liv" men ringde i förväg för säkerhets skull och då fanns det bara tre platser kvar utspritt i salongen, så då bokade vi "Hitta Doris" vid 16.00 istället. =) 
Kiron hade presentkort på bio sen han fyllde år och fick nu använda det!

Fullsatt salong! 

Filmen var riktigt kul fast jag tycker "Hitta Nemo" är bättre. ;) 


Jag och Mattias har sett "Wallander-Försvunnen"ikväll, klassiskt med deckarsöndag.
Av helgens filmer har vi nog gillat "Zoolander No. 2"bäst , många asgarv och vår humor, ettan är ju trots allt Mattias favoritfilm! 


Slut på vår oplanerade lediga helg, imorgon är det förhoppningsvis (vågar aldrig säga för mycket!!!)  tillbaka på sina platser för hela familjen. Jag jobbar kväll imorgon och har sen tredagarsledigt, lite soft start såhär efter nattveckorna. ;) Jag ska ägna all tid jag kan till att plugga. Vi har dock också ett till möte nere på HAB här i veckan... Och till helgen blir det jobb, och Höstfest på logen! 
Godnatt! 

1 kommentar:

Maria sa...

Jag gillar Doris ja! :) Vi tyckte filmen var bra.
Hoppas ni får hålla er friska nu, ni har haft sån otur med sjukdomar. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...