onsdag 17 augusti 2016

Två härliga semesterkvällar med grannarna!

Jag har ju lite grejer att blogga om från våra dagar efter semestertrippen! Bla. lite kul med grannarna. =)
 Vi hade ju inte setts allihop tillsammans på hela sommaren, så samma kväll som vi kom hem från Fönebo, 30/7,  bokade vi in "vin & prat"-kväll. Vår nya granne Fanny var också med! Vi sågs först hos Wusch där det är kvällssol, Barnen passade på att bada och ha disco. Theres avvek ganska tidigt då hon inte var riktigt pigg, men vi andra höll ut ganska länge, gick över till vårt uterum senare. =) Haha jag och Fanny var mest uthålliga och bröt upp först närmare 4! Kul att sitta och babbla en massa. Mer bilder i Theres blogg. ;)


Och helgen efter, den 5/8 kom de till oss i stugan! Kräftor, räkor, pajer och massa annat gott! 
Det blev sen lite fiske och även bad för både barn och vuxna, en härligt solig kväll och kul när alla var i vattnet samtidigt! Familjen Wusch åkte hem till Härnösand kring 22.30 men vi andra vuxna satt ute länge, vi har köpt infravärmare till altanen men var annars en ganska varm kväll även sen solen gått ner.

Jag har ju inte berättat här att familjen Wusch aldrig sålde huset, till vår stora lycka såklart! Vi vill gärna fortsätta ha dem som grannar. =) 
Vill ni se mer bilder från Kräftkvällen kan ni kika här i Theres blogg. 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Mys! Kräftor är ju så gott. Hos oss blir det både surströmming och kräftor till helgen.
Ska du inte oxå färga g
Håret rosa? 😊 hade ju varit coolt om ni alla tre hade samma.
Skönt med trevliga grannar. Vi får troligtvis nya snart då nuvarande granne säljer. Man oroar sig alltid för vilka som ska köpa när det blir nytt..
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...