torsdag 18 augusti 2016

Sista stugdagarna!

Här är några bilder från vår sista vecka i stugan för denna sommar (hoppas ju såklart på flertal stughelger i höst också!), Mattias sista semestervecka. Vi avslutade ju med kräftkväll  med grannarna. 
 Vi har nog mer varit i stugan än hemma under semestern, men det har inte blivit sådär flera veckor i sträck som förra sommaren, utan 5 dagar här och 7 dagar där innan vi flängt nån annanstans. 

Boule med kvällssol! 

När vi kom upp dit på måndagen efter vår Stockholmstripp så vräääkte regnet ner och åskan dundrade! Och sista veckan blev vädermässigt inte lika underbar som tidigare i sommar heller, mer gråmulet. Vi fick mycket gjort inne, men är ju betydligt roligare att vara där i värme och solsken. 

Jag, Tiril och Tengil tog en blåbärsplockartur en dag. Fanns mycket blåbär i år! 

Barnen ville ut och fiska med båten, så Mattias gav mig rodret (läskigt, rädd jag ska köra på stenar! Men kul också!) och så blev det lite kvällsfiske. Åter igen var det bara Mattias som fick nån fisk, en liten mört. Men mysigt iallafall. 
I fjol satte vi en hallonbuske som vi fått av mina föräldrar, det kom lite bär redan i år! Hoppas det tar sig fint så vi får mycket bär! 

Och på tal om odling, när vi kom hem hade det kommit flertal tomater, och några små små paprikor verkar också vara på gång. Kommer ni ihåg när vi satte dessa?

Vill ha mer sommar! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...