onsdag 24 augusti 2016

Första skoldagen!

Hej! 
Idag var det så Dagen D, skolstart!! Två glada barn som studsade iväg till skolan imorse. =) Kiron börjar trean och Tiril i förskoleklass. Mina stora barn tiden går så fort! 
Kiron har fått några nya elever på sin avdelning av skolan, varav en kompis sen tidigare och han är förtjust! 

Skoltjejen! Hon har haft en jätterolig dag idag, hon berättade att hon lekt jättemycket med Albin, och att de fått glass och vara med sina faddrar. Och de fick leka både ute och inne ;). Hon ser så fram emot morgondagen då de ska få vara längre på fritids! 

Se så fina barn vi har! Hjärtat svämmar över! Ett härligt sommarlov är slut men nu väntar nya äventyr, jag hoppas att ni får fortsätta trivas i skolan! En del omorganisationer nu till hösten men jag hoppas som sagt att det ska fortsätta att gå bra. 


Fyy vilken hemsk natt jag hade inatt (och M med)! Jag sov knappt nånting pga. min hosta. =( M fick lämna barnen på skolan och stanna ett tag med Tiril såhär första dagen, jag har varit helt slut idag och haft lite feber. Sugen på att bara ta en vass diskborste och klia i halsen!! Hoppas på att må bättre imorgon! Har inte tid att vara sjuk! 
Just nu målar M ett lager i uterummet, sen ska vi se lite Miss Fisher innan läggdags. Håller tummarna för en bättre natt! 
Godnatt på er! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...